Lisää tuotteita kissoille sisarkaupastamme Suomen Lemmikkitukusta »

Raapimispuut‪» Kattoon pingotettavat raapima- ja kiipeilypuut‪»

EBI Ebi Korkea kiipeily- ja raapimapuu Kingdom, musta

EBI Ebi Korkea kiipeily- ja raapimapuu Kingdom, musta


Hinta
739,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Ebi Kingdom on mukava ja todella korkea raapima- ja kiipeilypuu, joka sopii etenkin isoille kissoille. Tukevat halkaisijaltaa 12cm ABS-putket on päällystetty Sisalilla, joka on kauttaaltaan liimattu putkeen kiinni.

Kingdom on nimensä mukaisesti kissan oma valtakunta, jossa on pesäluola ja putki lepäilyyn sekä useita tasoja, joista voi seurailla ympäristöä. Kingdomissa on pohjalevyssä myös hauska harjas, johon voi rapsutella vaikkapa kylkiä.

Laadukas raapima- ja kiipeilypuu on nykyaikaiselle sisäkissalle erinomainen keino päästä toteuttamaan lajinomaista käytöstä, johon kuuluu kiipeily, kynsien teroittaminen, korkealla oleilu ja kolot tai tunnelit, joissa on katto pään päällä. Sisal on materiaalina erinomaista kynsien teroittamiseen, koska se auttaa pitämään kynnet kunossa ja poistaa huonokuntoiset osat kynsistä mikä estää kynsiä kasvamasta sisäänpäin.

Ebi Comfort-sarjan raapimapuut ovat todellista luksusta tarjoten useita tasoja, pesäkoloja ja muita huvituksia kissallesí. Lisäksi niiden tukevat paalut ja laadukas plyyshi tekee niistä sopivia isoillekin kissoille.

Mitat:

  • Pohja: 76 x 56 cm
  • Korkeus: ca. 240-265 cm
  • Paalut: Ø 12cm

Väri: musta

Pakkauksessa tulee mukana kaikki kokoamiseen tarvittava

Toimitetaan kolmessa laatikossa

Raapimapuut toimitetaan aina kotiin UPS:n toimesta. Tarkistathan huolella, että laitat kassalla oikean sähköpostiosoitteen, jotta saat toimitusilmoituksen, kun tilauksesi lähtee kuljetukseen ja voit seurata tilauksen kulkua. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä toimituksen yhteydessä, jos et ole kotona vastaanottamassa lähetystä sopiakseen toimitustavasta. Mikäli kuljetusliike ei tavoita sinua, toimitus ohjataan lähimpään noutopisteeseen.

Tuote toimitetaan osina isoissa laatikoissa. Pakkauksessa tulee mukana kaikki kokoamiseen tarvittava

Suoratoimitustuote tukkurin varastolta

Brand: Ebi
Specifications:
Comfortable scratching tree for large cats
Post is reinforced with ABS tubes, sisal is completely glued to the post
Sturdy bases and with high-quality plush
Sturdy post of Ø 120 mm
With different sleeping and lying areas, a thick play rope and play mice

Description:
For cats a quality scratcher is necessary to take care of their nails and to mark their territory. Sisal is a natural and very robust fibre that helps the cat remove the flaky top layer of the nails. This prevents ingrowing nails. A scratcher is therefore a must for every cat! The comfort scratching trees are true luxury scratching furniture with different sleeping and lying areas, a thick play rope and play mice. With a minimum post thickness of 12 cm and extra high-quality plush they are the ideal furniture for large cats.


Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- UPS/ Raapimapuun kotiintoimitus, vain raapimapuille!


Paino
30 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


EBI - Comfort Kingdom