Lisää tuotteita kissoille sisarkaupastamme Suomen Lemmikkitukusta »

Raapimispuut‪» Korkeat yli 160cm raapima-ja kiipeilypuut‪»

EBI Raapimapuu comfort imperial

EBI Raapimapuu comfort imperial

EBI Raapimapuu comfort imperial

Hinta
849,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVäri
EBI Raapimapuu comfort imperial Harmaa
Harmaa
Varastossa


Väri: Harmaa

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Imperial on suurikokoinen raapimapuu, joka sopii useamman kissan talouteen tai isoille kissoille. Imperialin ABS-putket ovat halkaisijaltaan 12cm ja päällystetty sisalilla. Tasot on verhoiltu laadukkaalla plyyshillä. Kissasi voi viettää aikaa kahdessa luolassa tai useilla eri korkeudella olevilla tasoilla.

Pohja on kolmion mallinen, joten voit sijoittaa puun myös nurkkaan mutta huomiothan, että pohja on aika iso ja vaatii paljon lattia pinta-alaa.

Laadukas raapima- ja kiipeilypuu on nykyaikaiselle sisäkissalle erinomainen keino päästä toteuttamaan lajinomaista käytöstä, johon kuuluu kiipeily, kynsien teroittaminen, korkealla oleilu ja kolot tai tunnelit, joissa on katto pään päällä. Sisal on materiaalina erinomaista kynsien teroittamiseen, koska se auttaa pitämään kynnet kunossa ja poistaa huonokuntoiset osat kynsistä mikä estää kynsiä kasvamasta sisäänpäin.

Ebi Comfort-sarjan raapimapuut ovat todellista luksusta tarjoten useita tasoja, pesäkoloja ja muita huvituksia kissallesí. Lisäksi niiden tukevat paalut ja laadukas plyyshi tekee niistä sopivia isoillekin kissoille.

Mitat:

  • Pohja: 116 x 76 cm
  • Korkeus: ca. 215 cm
  • Paalut: Ø 12cm

Toimitetaan kolmessa laatikossa

Raapimapuut toimitetaan aina kotiin UPS:n toimesta. Tarkistathan huolella, että laitat kassalla oikean sähköpostiosoitteen, jotta saat toimitusilmoituksen, kun tilauksesi lähtee kuljetukseen ja voit seurata tilauksen kulkua. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä toimituksen yhteydessä, jos et ole kotona vastaanottamassa lähetystä sopiakseen toimitustavasta. Mikäli kuljetusliike ei tavoita sinua, toimitus ohjataan lähimpään noutopisteeseen.

Tuote toimitetaan osina isoissa laatikoissa. Pakkauksessa tulee mukana kaikki kokoamiseen tarvittava

Suoratoimitustuote tukkurin varastolta


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 700 x 700 x 500 mm.

Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- UPS/ Raapimapuun kotiintoimitus, vain raapimapuille!


Paino
30 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


EBI - Comfort Imperial