Lisää tuotteita kissoille sisarkaupastamme Suomen Lemmikkitukusta »

Tuotteet‪» Kissat‪» Raapimispuut‪» Keskikoiset 131-160cm raapimapuut‪»

EBI Raapimapuu comfort plus Obsidian, harmaa

EBI Raapimapuu comfort plus Obsidian, harmaa

EBI Raapimapuu comfort plus Obsidian, harmaa

Hinta
419,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Ebi Obsidian on todellinen luksusraapimapuu isoille kissoille! Obsidian-raapimapuun paalut ovat todella paksut, halkaisijaltaan 20cm ja ne on kauttaaltaan verhoiltu 1cm paksuisella sisalnarulla

Obsidianissa on korkealaatuiset sherpatyynyt (sheepskin), jotka voi pestä pesukoneessa 30 asteessa ja siitä löytyy mukava pesäkolo, jonka korkeuksista voi seurailla ympäristöä tai sitten voi oleille eri tasoilla. Lisäksi kissasi houkuttimeksi puusta löytyy leluja. Obsidian-raapimapuu sopii erityisesti isoille kissoille sillä sen vahvat paalut tekevät siitä tukevan.

Laadukas raapima- ja kiipeilypuu on nykyaikaiselle sisäkissalle erinomainen keino päästä toteuttamaan lajinomaista käytöstä, johon kuuluu kiipeily, kynsien teroittaminen, korkealla oleilu ja kolot tai tunnelit, joissa on katto pään päällä. Sisal on materiaalina erinomaista kynsien teroittamiseen, koska se auttaa pitämään kynnet kunossa ja poistaa huonokuntoiset osat kynsistä mikä estää kynsiä kasvamasta sisäänpäin.

Ebi Comfort-sarjan raapimapuut ovat todellista luksusta tarjoten useita tasoja, pesäkoloja ja muita huvituksia kissallesí. Lisäksi niiden tukevat paalut ja laadukas plyyshi tekee niistä sopivia isoillekin kissoille.

Mitat:

  • Pohja: 75 x 75cm
  • Korkeus: ca. 158cm
  • Paalut: Ø 20cm

Raapimapuut toimitetaan aina kotiin UPS:n toimesta. Tarkistathan huolella, että laitat kassalla oikean sähköpostiosoitteen, jotta saat toimitusilmoituksen, kun tilauksesi lähtee kuljetukseen ja voit seurata tilauksen kulkua. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä toimituksen yhteydessä, jos et ole kotona vastaanottamassa lähetystä sopiakseen toimitustavasta. Mikäli kuljetusliike ei tavoita sinua, toimitus ohjataan lähimpään noutopisteeseen.

Tuote toimitetaan osina isoissa laatikoissa. Pakkauksessa tulee mukana kaikki kokoamiseen tarvittava

Suoratoimitustuote tukkurin varastolta

Toimitetaan kahdessa laatikossa


Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- UPS/ Raapimapuun kotiintoimitus, vain raapimapuille!


Paino
30 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki