Lisää tuotteita kissoille sisarkaupastamme Suomen Lemmikkitukusta »

Raapimispuut‪» Korkeat yli 160cm raapima-ja kiipeilypuut‪»

Duvo+ Raapimapuu Cody

Duvo+ raapimapuu Cody


Hinta
249,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Cody-raapimapuu on tyyliltään ja väritykseltään hillityn tummahko ja sopii monenlaiseen sisustukseen. Cody on tukeva raapimispuu neljällä mukavalla löhöilytasolla ja kahdella riippimattopedillä. Lisäksi Codyssa on hauskat tikapuut ja pesäluola, johon voi vetäytyä lepäilemään. Paalut on päällystetty sisalnarulla, joihin on mukavaa teroitella kynsiä. Codyn halkaisijaltaa 12cm paalut tekevät siitä tukevan. Sopii myös kahden kissan talouteen.

Laadukas raapima- ja kiipeilypuu on nykyaikaiselle sisäkissalle erinomainen keino päästä toteuttamaan lajinomaista käytöstä, johon kuuluu kiipeily, kynsien teroittaminen, korkealla oleilu ja kolot tai tunnelit, joissa on katto pään päällä. Sisal on materiaalina erinomaista kynsien teroittamiseen, koska se auttaa pitämään kynnet kunossa ja poistaa huonokuntoiset osat kynsistä mikä estää kynsiä kasvamasta sisäänpäin.

Mitat:

  • Pohja: 60 x 60cm
  • Korkeus: ca. 185cm
  • Paalut: Ø 12cm

Raapimapuut toimitetaan aina kotiin toimesta. Tarkistathan huolella, että laitat kassalla oikean sähköpostiosoitteen, jotta saat toimitusilmoituksen, kun tilauksesi lähtee kuljetukseen ja voit seurata tilauksen kulkua. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä toimituksen yhteydessä, jos et ole kotona vastaanottamassa lähetystä sopiakseen toimitustavasta. Mikäli kuljetusliike ei tavoita sinua, toimitus ohjataan lähimpään noutopisteeseen.

Tuote toimitetaan osina isoissa laatikoissa. Pakkauksessa tulee mukana kaikki kokoamiseen tarvittava

Suoratoimitustuote tukkurin varastolta


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 300 x 300 mm.

Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Toimitus perille asti (Posti)
- UPS/ Raapimapuun kotiintoimitus, vain raapimapuille!


Paino
20 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki