Lisää tuotteita kissoille sisarkaupastamme Suomen Lemmikkitukusta »

Raapimispuut‪» Korkeat yli 160cm raapima-ja kiipeilypuut‪»

EBI Raapimapuu Comfort Palace, isoille kissoille, ruskea

EBI Raapimapuu Comfort Palace, isoille kissoille, ruskea


Hinta
999,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Todellinen luksusraapimapuu Comfort Palace sopii isoille kissoille tai monen kissan talouteen. Paksut 15cm halkaisijaltaan olevat sisalpäällysteiset paalut tekevät puusta tukevan. Paalut on vahvaa ABS-putkea.

Comfort Palace on 183cm korkea ja 160cm leveä ja syvyyttäkin siinä on 50cm, joten se vaatii asunnosta kohtuullisen paljon lattiapinta-alaa.

Isokokoiset tasot on päällystetty laadukkaalla plyyshillä samoin kuin pesät. Lisäksi kissasi voi viettää aikaa ihanan pehmeässä riippumatossa ja kiivetä tikkailla.

Laadukas raapima- ja kiipeilypuu on nykyaikaiselle sisäkissalle erinomainen keino päästä toteuttamaan lajinomaista käytöstä, johon kuuluu kiipeily, kynsien teroittaminen, korkealla oleilu ja kolot tai tunnelit, joissa on katto pään päällä. Sisal on materiaalina erinomaista kynsien teroittamiseen, koska se auttaa pitämään kynnet kunossa ja poistaa huonokuntoiset osat kynsistä mikä estää kynsiä kasvamasta sisäänpäin.

Ebi Comfort-sarjan raapimapuut ovat todellista luksusta tarjoten useita tasoja, pesäkoloja ja muita huvituksia kissallesí. Lisäksi niiden tukevat paalut ja laadukas plyyshi tekee niistä sopivia isoilleki kissoille.

Mitat:

  • Pohja: 160 x 50 cm
  • Korkeus: ca. 185 cm
  • Paalut: Ø 15cm

Väri: ruskea

Toimitetaan kolmessa laatikossa

Raapimapuut toimitetaan aina kotiin UPS:n toimesta. Tarkistathan huolella, että laitat kassalla oikean sähköpostiosoitteen, jotta saat toimitusilmoituksen, kun tilauksesi lähtee kuljetukseen ja voit seurata tilauksen kulkua. Kuljetusliike ottaa sinuun yhteyttä toimituksen yhteydessä, jos et ole kotona vastaanottamassa lähetystä sopiakseen toimitustavasta. Mikäli kuljetusliike ei tavoita sinua, toimitus ohjataan lähimpään noutopisteeseen.

Tuote toimitetaan osina isoissa laatikoissa. Pakkauksessa tulee mukana kaikki kokoamiseen tarvittava

Suoratoimitustuote tukkurin varastolta


Paino
30 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


EBI - Elite Palace