Lisää tuotteita kissoille sisarkaupastamme Suomen Lemmikkitukusta »

Tuotteet‪» Kissat‪» Raapimispuut‪» Korkeat yli 160cm raapima-ja kiipeilypuut‪» Nobby Raapimis- ja kiipeilypuu Musan, harmaa/musta‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tiina C. vahvistettu ostaja, 6.4.2023
Yleisarvosana
Ihanan tukeva ja kestää kissan iltavilli kiipeilyparkourit todella hyvin. Tästä tuli kyllä heti meidän kissan lempparipuu.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.8.2022
Yleisarvosana
Oikein hyvä isommallekin kissalle! On siis tukeva, korkea ja isot alustat makoilla. Alakoppi on tilava ja turvallinen nukkumapaikka (isojakin kissoja mahtuu sinne 2-3), kaksi ylintä alustaa katon rajassa tuijotteluun/kytiskelyyn/piilotteluun mieluisat ja raapimissisal tuntuu hyvin kestävältä. Minun kissa ei oikein uskalla olla/makoilla kahdessa "pussukassa", mutta niiden hyvä puoli on, että niitä voi käännellä aika vapaasti sopiviin kohtiin. Jos on useita isoja (=painavia) kissoja, ehkä varmuuden vuoksi kannattaa miettiä kiipeilypuun sijoittamista nurkkaan tai erillistä tukea, mutta minun jynkkykissan (reilut 7 kg) hepulijuoksemiset ylhäältä alas kestää hievahtamatta. Musanissa on tosi hieno syvän musta väri, mikä suorastaan sulautuu muuhun tummaan sisustukseeni! Kokoamisessa kannattaa olla kaksi, jolloin saa kasattua noin tunnissa. Vaikka onkin kallis kiipeilypuu, on mielestäni todella hyvä hinta-laatu-kissan elämänilo -suhde. Suosittelen lämpimästi!